Săcel, loc de poveste, situat la poalele masivului Pietrosul Rodnei, dă naștere râului Iza, și strângerii de suflet celor care îi pășesc meleagurile.
În prag de sărbători, dorim să mai adăugam un popas pe harta Maramureșului turistic, pensiunea Lacrima Izei, locație tradițională, gandită de către gazdă , doamna Viorica Buda, drept tărâm de liniște și relaxare pentru oaspeți de toate vârstele.
Locația este situată pe malul nord-estic al râului Iza, în apropierea Izbucului si al peșterii, care dau origine frumoasei văi turistice, binecunoscută în toată țara, și nu numai, Valea Izei.

Pensiunea este de construcție recentă,este înconjurată de pădure, de altfel vederea oferită din toate cele zece camere este îndreptată spre aceasta. Camerele au baie proprie, modern amenajată, terase ample si TV LED. Există posibilitatea de servicii personalizate pentru familiile cu copii. Pensiunea are spațiu comun pentru petreceri si mese, bucătarie complet utilată și parcare videosupravegheată , împrejmuită, GRILL – place complet utilat.
Recomandăm vizitarea atât la pas cât și cu ajutorul autoturismelor 4×4(la cerere ne ocupăm și de organizarea variilor trasee) a masivului Pietrosu Rodnei și a Lacului Iezer. De asemenea, Săpânța și Cimitirul Vesel, comuna Bârsana și Mănăstirea Bârsana, Muzeul Țărăncii Române din Dragomiresti, Mănăstirea Moisei și Monumentul Eroilor din comuna Moisei, Muzeul Etnografic și al Nobilimii Române împreună cu traseul pe Valea Vaserului cu Mocănița , la Vișeul de Sus.

Vă asteptam cu drag să veniți la noi în sat, să va bucurați de profesionalism și confort, de oameni buni cu
suflet maramureșan .